Ey Dünya İnsanları Hepiniz Türksünüz


Tarih yeniden mi yazılacak?

Kadim Türkler tüm insanların ataları mı?
Onlar bin yaşına kadar yaşayarak, uzun yaşamın sırlarını öğrenmişler miydi?

Tüm dinler onların Tengri dininden mi türedi?
Hz. İbrahim, Hz. Musa, Hz. İsa, Hz. Muhammet ve Buda Türk müydü?
“Işık doğudan gelir” ne anlama geliyor?
Türkler gelecekte insanoğlunun kurtuluşunda nasıl bir rol üstlenebilirler?

Amerika’da doğan ve daha sonra Meksika’ya yerleşen bir yazar, eşinin ani ölümünden sonra ruhunun hep yanında olduğuna ve destek verdiğine inanarak insanlığın ve dünyanın daha iyiye gitmesi için ne yapılması gerektiği konusunda araştırmalar yapmaya başlıyor. Özellikle, Hıristiyanlığın kökenlerini araştırarak işe başlıyor ve çok ilginç bir şekilde araştırmaları onu Türklerin ayak izlerine götürüyor. İlk insanların Türklerle başlayıp daha sonra dünyaya dağıldığını ve ilk konuşulan dilin Türkçe olduğunu, bilimin, felsefe ve dinin yine Türklerden başladığını söylüyor. İnsanların güneşsel enerjiyle nasıl senkronize yaşaması gerektiğini anlatıyor. Şu an insanlığın içinde bulunduğu huzursuzluğun çözümünü ancak Orta Asya ve Türklerin getirebileceğini, daha iyi bir dünya için gerekli açılımları ancak onların yapabileceğini iddia ediyor ve şayet bu olmazsa dünyanın asla huzur bulamayacağını söylüyor. Ayrıca yazar Türklere bir gönderme yapıyor. Nasıl oluyor da doğuştan filozof ve şair olan, Türk kültürünü dünyaya yayan Erke Han’ı bilmiyorlar. Türk dünyası görkemli zaferlerini ona borçludur.

Eski uygarlıklarda kullanılan teknolojiye de değinen yazar, insanların onları kullanarak nasıl yüzlerce yıl uzun yaşabileceklerini yazıyor. Bu arada Türklerin Orta Asya ve Çin’de yaptıkları piramitleri anlatıyor. Gerçeğin Türklerden saklandığını yazıyor. İnsan bu kitabı okuduğu zaman bir Amerikalının nasıl olur da bilmediğimiz geçmişimiz hakkında bu kadar şey bildiğine hayret ediyor.

Yazar: Gene D. Matlock
Yayınevi:
Hermes Yayınları
Çevirmen:
Umut Hoşafçı
Basım tarihi: Aralık 2008

(bakınız yazarın maklesi http://www.hermetics.org/yenitarih.html )




3 Yanıt

  1. […] Ey Dünya İnsanları Hepiniz Türksünüz […]

  2. Bunun elin gavur bir Amerikali yazarsa degerli ve takdire sayan bulunuyor .
    Bir Türk derse inanilmiyor .
    Adem A.S. Türk Havva anamizda dolayisi ile Türk onlardan türeyenlerden türeyenler ta Kiyamete kadar ne sayiliyorlar..?
    Ha adam ben Türklük gibi bir serefi kabul etmiyoru cünkü ben dine de inanmiyorum onun terminolojisinede derse ona diyecek sözümüz olmaz.
    Imansiz olmak da bir özgürlükdür nekdar oluyorsa ?
    Din insani zornan imana cagirmaz din bir davetdir davete icabet bir sünnetdir ama farzi inkareden sünneti ne yapsi degilmi yani.???..!
    Ne yazik aksinin olmasi icin dua eden hele Türk lafini adini duyunca hani sözüm meclisden disari boynuzuna tas yemis öküz misali felegi sasanlar bu Hakikate boyun egmezlerse dedesine Atasina düsman Ebterler gibi olucaklar. Allah da Türk Peygamberde Türk hadi aksini savunacak yigit iman ehli varsa hodri meydan isbat etsinler yoksa suizanda bulun masinlar Türke ve onun evladina inanmama özgürlügünüz kiyamete kadar bakidir biz herzaman bizden olmadigini söyleyenlerede müsamaha göstermis milleti insanlariyiz yoksa bugün bazi millet hatta Ulus oldugunu söyleyenler var olabilirmiydi hem Anadolu Türkün yurdu dün bügün yari kiyamete kadar kendinize yaziklar etmeyiniz yazik ömür cok kisa birdaha bu bedenle bu hayati yasayamayacagiz tadini cikarin ama TÜRKÜ de rahat birakin ne olmak istiyorsaniz olunuz. Türkün Erenlerinin demine HUU…!!

  3. Benim güzel ve asil ırkım her şeyin liderliğini ve güzelini hakediyor.zaten tarihi yazan biziz.BÜTÜN TÜRK’LER BİR ORDUYUZ.-TÜRK IRKI SAĞOLSUN.TTK.
    Başkent’den selamlar-Başkentli Türkçüler.

Yorum bırakın